ترجمه کتاب با همکاری دانشجو و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۸ کد خبر : ۲۴۰ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: انسیه مهدوی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با همکاری طاهره خصوصی و مجید احمدزاده از اساتید و اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی در رشته شیمی موفق به ترجمه کتاب " Essential NMR " شد.
ترجمه کتاب با همکاری دانشجو و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: انسیه مهدوی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با همکاری طاهره خصوصی و مجید احمدزاده از اساتید و اعضای هیات علمی این واحد دانشگاهی در رشته شیمی موفق به ترجمه کتاب " Essential NMR " شد.

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، این کتاب نوشته برنارد بلومیچ است و مترجمین دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز این کتاب را تحت عنوان " مقدمه ای بر NMR  برای دانشمندان و مهندسان " ترجمه کرده اند.

طاهره خصوصی عضو هیات علمی واحد نی ریز در رشته شیمی و از مترجمین این کتاب در گفت و گو با آنا در رابطه با این اثر علمی گفت: این کتاب ترجمه‌ای از فصل دوم کتاب " Essential NMR " به قلم برنارد بلومیچ است که با مقدمه‌ای کوتاه به اصول پایه و اولیه NMR پرداخته شده است که با توجه به اهمیت اصول بنیادی NMR  به ویژه در مواردی از جمله تجزیه دستگاهی، در ترجمه حاضر با زبانی روان و قابل درک به بیان مفاهیم بنیادی NMR پرداخته شده است.

به گزارش آنا NMR مخفف  Nuclear magnetic Resonance  تشدید مغناطیسی هسته ای یک پدیدهٔ فیزیکی بر اساس مکانیک کوانتومی است و علاقه مندان در این کتاب با موضوعاتی از قبیل ویژگی‌های هسته‌های اتمی، پوشش مغناطیسی، جابه جایی شیمیایی، ویژگی‌های مغناطیسی هسته و اسپین‌های هسته و بسیاری مطالب خواندنی دیگر آشنا می شوند.