برگزاری بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد نی ریز

۲۱ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۷ کد : ۲۵۰ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش کتبی با حضور بیش از ۲۰۰ دانشجو و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همزمان با سایر واحدهای دانشگاهی برگزارشد.
برگزاری بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در واحد نی ریز

مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز:

خبرگزاری آنا: بیست و سومین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در بخش کتبی با حضور بیش از 200 دانشجو و استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همزمان با سایر واحدهای دانشگاهی برگزارشد.

نسرین پهلوان کارشناس کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در گفت و گو با آنا ضمن اعلام این خبر گفت: مسابقات قرآن و عترت خود گواه محکمی است بر دلبستگی جوانان به قرآن و اهل بیت(ع) و شرکت گسترده دانشجویان در مسابقات قرآن، نشان از عمق علاقه مندی آنان به آموزه های اسلامی است.

کارشناس قرآن و عترت واحد نی ریز همچنین از برگزاری مرحله مقدماتی بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت در بخش شفاهی در واحد نی ریز در روز چهارشنبه 29 آذر ماه خبر داد و گفت: نتایج این مسابقات 21 دی ماه اعلام می گردد و نفرات منتخب واحدها با اهداء جوایز مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.