با حضور عضو مجلس خبرگان رهبری برگزار شد: دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۷ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۵ کد : ۲۶۲ اخبار اطلاعیه ها
با حضور آیت الله دکتر احمد بهشتی نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در واحد نی ریز، جلسه دفاع از پایان نامه حمید رضا مددی دانشجوی رشته حقوق خصوصی با موضوع " بررسی تطبیقی انواع مهریه در فقه امامیه و حقوق ایران " برگزار شد.

با حضور عضو مجلس خبرگان رهبری برگزار شد:

دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: با حضور آیت الله دکتر احمد بهشتی نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری در واحد نی ریز، جلسه دفاع از پایان نامه حمید رضا مددی دانشجوی رشته حقوق خصوصی در مقطع کارشناسی ارشد واحد نی ریز با موضوع " بررسی تطبیقی انواع مهریه در فقه امامیه و حقوق ایران " در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی برگزار شد.

آیت الله دکتر احمد بهشتی دارای دکترای فلسفه از دانشکده الهیات و کارشناسی ارشد علوم تربیتی از دانشسرای عالی علوم تربیتی  است و تاکنون 86 تالیف در حوزه های مختلف از جمله تفسیری، تربیتی، سیاسی، اجتماعی، فلسفه و کلام ، فقه و اصول و شرح کامل نامه های نهج البلاغه است و استاد راهنمای این پایان نامه را بر عهده داشتند. ایشان در سال 1314 در میانده از روستاهای توابع شیبکوه شهرستان فسا  در خانواده ای روحانی متولد شدند.

ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات ، دانشکده الهیات دانشگاه تهران ، مدرسه عالی شهید مطهری جهت دانشجویان دکترای رشته های فلسفه و علوم قرآنی و در حوزه علمیه قم ویژه طلاب تدریس می کنند.

به گزارش آنا پس از برگزاری این جلسه دفاع ، آیت الله دکتر احمد بهشتی جهت دیدار با آیت الله دکتر حاج سید محمد فقیه به دیدار امام جمعه نی ریز و عضو مجلس خبرگان رهبری و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی رفتند.