ترجمه کتاب " تمرینات پلایومتریک " توسط عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۶۳ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: احسان تواضع عضو هیات علمی گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، کتاب " تمرینات پلایومتریک ، قدرت پویا و توان انفجاری " را ترجمه کرد.

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز این کتاب که به عنوان یک کتاب کمک درسی مورد استفاده دانشجویان رشته تربیت بدنی و علاقه مندان به تمرینات ورزشی می باشد، مراحل داوری آن در شورای انتشارات استان فارس انجام شده و در 238 صفحه توسط سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری واحد نی ریز به چاپ رسیده است. این کتاب در 3 بخش  توسط احسان تواضع و مرتضی تفاح از اساتید گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ترجمه شده است. اصل این کتاب به زبان انگلیسی تالیف دونالد ای. چو و گرگوری دی. مایر است.