تالیف کتاب مشتری مداری با محوریت بازاریابی داخلی توسط عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۶۹ اخبار اطلاعیه ها
دکتر نرگس صمدپور ، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با همکاری مسعود شاهسونی از اساتید گروه مدیریت موفق به تالیف و چاپ کتاب " مشتری مداری با محوریت بازاریابی داخلی " شد.

دکتر نرگس صمدپور ، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز  با همکاری مسعود شاهسونی از اساتید گروه مدیریت موفق به تالیف و چاپ کتاب " مشتری مداری با محوریت بازاریابی داخلی " شد.

این کتاب که توسط انتشارات گنج علم چاپ و منتشر شده است، مورد استفاده دانشجویان رشته‌های مدیریت بازرگانی، اقتصاد ، گردشگری و برخی رشته‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی و کاسبان ، تجار و بازاریان است.

دکتر نرگس صمدپور دارای مدرک دکترای اقتصاد از واحد خوراسگان دانشگاه آزاد اسلامی و دارای تحقیقات پژوهشی متعدد از جمله مقالات و طرح‌های پژوهشی مرتبط با رشته‌های اقتصاد، مدیریت و حسابداری است.