افزایش کنکوری‌های نی‌ریز در سال جدید/ دانشگاه آزاد اسلامی میزبان داوطلبان کنکور

۰۵ تیر ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۷۰ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: امسال ۱۵۹۴ دانش‌آموز به مصاف کنکور می‌روند. رقمی که نسبت به سال گذشته با افزایش روبروست. در سال ۱۳۹۶، ۱۴۸۰ نفر در کنکور در حوزه نی ریز شرکت کردند که این رقم در سال جدید افزایش ۱۱۴ نفری داشته است و همچون سال‌های گذشته بیشترین داوطلبان را شرکت کنندگان گروه علوم تجربی تشکیل می دهند.
افزایش کنکوری‌های نی‌ریز در سال جدید/ دانشگاه آزاد اسلامی میزبان داوطلبان کنکور

خبرگزاری آنا: امسال ۱۵۹۴ دانش‌آموز به مصاف کنکور می‌روند. رقمی که نسبت به سال گذشته با افزایش روبروست. در سال ۱۳۹۶، ۱۴۸۰ نفر در کنکور در حوزه نی ریز شرکت کردند که این رقم در سال جدید افزایش 114 نفری داشته است و همچون سال‌های گذشته بیشترین داوطلبان را شرکت کنندگان گروه علوم تجربی تشکیل می دهند.

نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در حوزه نی‌ریز ضمن بیان این خبر در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: امتحانات کنکور پنج‌شنبه و جمعه ۷ و ۸ تیرماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی‌ریز همچون سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

مهدی راه‌وار، نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در حوزه نی‌ریز، اطلاعات مربوط به هر گروه آموزشی را به شرح ذیل اعلام کرد:

گروه علوم ریاضی و فنی : صبح پنج شنبه 7 تیرماه ، تعداد داوطلبان 95 نفر ( 18 نفر زن – 77 نفر مرد )

گروه علوم انسانی : صبح پنج شنبه 7 تیرماه ، تعداد داوطلبان 229 نفر ( 150 نفر زن – 79 نفر مرد )

گروه هنر:  عصر پنج شنبه 7 تیرماه تعداد داوطلبان 72 نفر ( 49 نفر زن – 23 نفر زن )

گروه علوم تجربی:  صبح جمعه 8 تیرماه تعداد داوطلبان 1012 نفر ( 638 نفر زن – 374 نفر مرد )

گروه زبان های خارجه : عصر جمعه 8 تیرماه تعداد داوطلبان 186 نفر ( 122 نفر زن – 64 نفر مرد )

بر اساس این آمار همچون سال گذشته داوطلبان علوم تجربی با 4/63 درصد بیشترین شرکت کننده و داوطلبان گروه هنر  با  51/4 درصد کمترین شرکت کننده را دارند.