۰۷ تیر ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۷۳ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی قوه قضائیه و سالروز شهادت شهید مظلوم دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران باوفای ایشان، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با حجه الاسلام والمسلمین مهدوی رئیس دادگستری و ابراهیمی دادستان نی ریز دیدار کردند.
دیدار هیات رئیسه واحد نی ریز با روسای دادگستری و تبلیغات اسلامی

به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه و سالروز تاسیس تبلیغات اسلامی صورت گرفت:

دیدار هیات رئیسه واحد نی ریز با روسای دادگستری و تبلیغات اسلامی

خبرگزاری آنا: به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی قوه قضائیه و سالروز شهادت شهید مظلوم دکتر بهشتی و 72 تن از یاران باوفای ایشان، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با حجه الاسلام والمسلمین مهدوی رئیس دادگستری و ابراهیمی دادستان نی ریز دیدار کردند.

به گزارش آنا از نی ریز، در این دیدار دکتر سید محمدرضا رئیس السادات ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، ضمن تبریک هفته قوه قضائیه ،آمادگی دانشگاه را در همکاری ‌های علمی و پژوهشی با دادگستری در زمینه‌های مرتبط، با توجه به وجود رشته‌های حقوق و علوم قضایی در دانشگاه اعلام نمود. همچنین حجه الاسلام والمسلمین مهدوی در این دیدار پیشنهاداتی را ارائه نمود که مورد توجه قرار گرفت.

همچنین به مناسبت سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی ، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز دیداری با حجه الاسلام والمسلمین جنگجو رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نی ریز و نوبختی مسئول دارالقرآن و امور فرهنگی تبلیغات اسلامی داشتند که در این دیدار بر لزوم مشارکت در برگزاری برنامه‌های فرهنگی از جمله همایش‌ها و مسابقات تاکید شد.