پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار می شود

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۷۷ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه های اجرایی کشور درسال۹۷ با شرکت ۱۱۰۷ داوطلب روز جمعه ۱۵ تیر ماه ساعت ۸:۳۰ صبح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در دو سالن به تفکیک حوزه‌ی برادران و خواهران برگزار می شود.

مهدی راه وار ، نماینده سازمان سنجش در نی ریز ضمن اعلام این خبر افزود: کلیه شرکت کنندگان بایستی نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه آزمون از روز سه شنبه 12 تیر ماه با مراجعه به سایت sanjesh.org اقدام نمایند. همچنین در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 13 و 14 تیرماه نیز برای داوطلبانی که مشخصات آن‌ها در کارت ورود به جلسه دارای نقص و مغایرت است ، باجه رفع نقص در  ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی  پیش بینی شده است.

نماینده سازمان سنجش در نی ریز با تاکید بر این مطلب که برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامی است، افزود:چنانچه داوطلبی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمی‌شود، لازم است با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان و ورود به سیستم پاسخگویی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبت نام اقدام نماید. لازم به ذکر است این امکان برای داوطلبانی فراهم می باشد که در سیستم پاسخگویی دارای عضویت باشند. لذا ضرورت دارد داوطلبانی که اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام نمایند.

راه وار  ضمن تقدیر و تشکر از کلیه‌ی عوامل اجرایی برگزاری آزمون سراسری سال 97 در حوزه‌ی نی ریز، برخی تذکرات مهم را جهت توجه شرکت کنندگان و رعایت آن‌ها به شرح ذیل عنوان کرد:

1. در ورودی ِحوزه های امتحانی برای آزمون رأس‌ ساعت‌ 8:00 (هشت) صبح بسته خواهد شد لذا داوطلبان لازم است قبل از بسته شدن درهای ورود به جلسه آزمون تا ساعت    7:30 صبح در حوزه امتحانی حاضر باشند
  2. هر داوطلب برای حضور در جلسه آزمون باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون، اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکسدار، چند مداد سیاه نرم پررنگ، مداد تراش، مداد پاک کن ، سنجاق به همراه داشته باشند.
  3. داوطلبان باید از آوردن وسایل اضافی از جمله کیف دستی، ساک دستی، پیجر، تلفن همراه، ساعت هوشمند، دستبند هوشمند، انگشتر هوشمند، جزوه، کتاب، ماشین‌حساب، هرگونه نُت و یادداشت و نظایر آن و همچنین وسایل شخصی به جلسه آزمون اکیداً خودداری نمایند. بدیهی است که به همراه داشتن هر کدام از این وسایل به عنوان تقلب و تخلف تلقی و با داوطلبان ذیربط براساس قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری ، رفتار حواهد شد.
  4. در این جلسه‌ی آزمون به هر داوطلب، دو بسته‌ی آزمونی داده خواهد شد که بسته‌ی اول حاوی یک برگ پاسخنامه و یک جلد دفترچه آزمون عمومی ( شماره‌ یک ) و بسته‌ی دوم حاوی دفترچه آزمون تخصصی ( شماره دو ) می باشد. قابل ذکر است آزمون عمومی حاوی 100 سوال و متناسب با گروه عنوان شغلی می باشد که داوطلبان می بایست در مدت 110 دقیقه به سوالات آن پاسخ دهند و آزمون اختصاصی حاوی با توجه به عناوین شغلی در هریک از گروهها متغیر می باشد و داوطلبان می بایست در مدت 80 دقیقه به سوالات آن پاسخ دهند. این آزمون راس ساعت 12:15 به اتمام می رسد.