ترجمه کتاب

۰۴ دی ۱۳۹۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۸ اخبار
ترجمه کتاب " آناتومی عملکردی در تمرین و فعالیت ورزشی " توسط عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در رشته تربیت بدنی موفق به ترجمه کتاب " آناتومی عملکردی در تمرین و فعالیت ورزشی" شد. به گزارش آنا از نی ریز احسان تواضع مدیر گروه و عضو هیات علمی واحد نی ریز در رشته تربیت بدنی موفق شد با همکاری وحید ستوده ، فاطمه اکبری و ایمان فتحی کتاب آناتومی عملکردی در تمرین و فعالیت ورزشی اثر کلاره.ای.میلنر را ترجمه نمود. این عضو هیات علمی واحد نی ریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: هنگام صحبت از ورزش، عموما مفاهیم توپ ، سوت و تور در ذهن تداعی می شود اما باید توجه داشت که ورزش فراتر از اینهاست و آن دسته از کشورها که از راههای علمی به ورزش نزدیک شده اند ، به بالاترین سطح از موفقیت دست یافته اند و تنها راه دستیابی به مراحل عالی پیشرفت و شکوفایی استعدادهای حرکتی و ورزشی علم و پژوهش است و آینده ورزش متعلق به کسانی خواهد بود که در جستجوی تازه ها و کشفیات جدید باشند. به گزارش آنا این کتاب که به شناخت آناتومی بدن و استفاده از آن در تمرینات ورزشی می پردازد با توجه به نیاز مربیان، معلمان و دانشجویان تربیت بدنی،ورزشکاران و حتی افراد عادی تهیه شده و مترجمین استفاده از اطلس آناتومی را هنگام مطالعه کتاب جهت فهم بهتر مفاهیم و تمرینات ذکر شده ضروری و لازم می دانند.