نمایش فیلم سینمایی " آینه بغل " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۷ کد : ۲۸۱ اخبار اطلاعیه ها
به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، برای نخستین بار در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، فیلم سینمایی " آینه بغل " به نمایش درآمد. این اقدام که به همت حوزه معاونت دانشجویی – فرهنگی دانشگاه صورت گرفت با استقبال کارکنان و خانواده‌های آن‌ها روبه رو شد.
نمایش فیلم سینمایی " آینه بغل " در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: به همت حوزه معاونت دانشجویی – فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، فیلم سینمایی " آینه بغل " ویژه کارکنان و خانواده‌های آن‌ها در سالن آمفی تئاتر این واحد دانشگاهی به نمایش درآمد.