کسب مقام اول والیبال و بسکتبال توسط تیم کارکنان واحد نی ریز در جشنواره مسابقات ورزش های همگانی

۲۴ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۴ کد : ۲۹۷ اخبار اطلاعیه ها
مقام اول والیبال و بسکتبال در جشنواره مسابقات ورزش‌های همگانی فارس به نی ریزی ها رسید. خبرگزاری آنا: جشنواره مسابقات ورزش‌های همگانی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در بخش کارکنان با شرکت ۱۳ تیم دانشگاهی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ضمن کسب عنوان قهرمانی مسابقات والیبال و بسکتبال به عنوان نماینده فارس در مسابقات قهرمانی کشور شرکت می کند. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، جشنواره مسابقات ورزش‌های همگانی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس طی روزهای ۱۹ لغایت ۲۳ آبان ماه به مدت ۵ روز در محل سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در رشته‌های گل کوچک، دارت، والیبال، پرتاب توپ بسکتبال و داژبال برگزار شد و در رشته‌های والیبال و پرتاب توپ بسکتبال تیم نی ریز، در گل کوچک آباده و در داژبال کازرون عناوین تیمی را از آن خود کردند. همچنین تیم نی ریز در مسابقه دارت عنوان سومی و در مجموع مسابقات با کسب ۳۴۹ امتیاز بعد از آباده‌، عنوان دوم تیمی این جشنواره را از آن خود کرد. اعضای تیم نی ریز را دکتر سید محمدرضا رئیس السادات، احسان تواضع، مجتبی صفاجو، ابراهیم صداقت، محمدامین کشاورز، محمدحسین بیات، حمیدرضا قره چاهی، محمدرضا حسن شاهی، امراله شاهسونی و جواد عدالت جو تشکیل می دادند. همچنین آقایان احسان تواضع و دکتر سید محمد رضا رئیس السادات در مسابقات پرتاپ توپ بسکتبال به سبد به ترتیب مقام های انفرادی اول و سومی را از آن خود کردند.

مقام اول والیبال و بسکتبال در جشنواره مسابقات ورزش‌های همگانی فارس

به نی ریزی ها رسید.

خبرگزاری آنا: جشنواره مسابقات ورزش‌های همگانی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در بخش کارکنان با شرکت 13 تیم دانشگاهی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز برگزار شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ضمن کسب عنوان قهرمانی مسابقات والیبال و بسکتبال به عنوان نماینده فارس در مسابقات قهرمانی کشور شرکت می کند.

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، جشنواره مسابقات ورزش‌های همگانی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس طی روزهای 19 لغایت 23 آبان ماه به مدت 5 روز در محل سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز در رشته‌های گل کوچک، دارت، والیبال، پرتاب توپ بسکتبال و داژبال برگزار شد و در رشته‌های والیبال و پرتاب توپ بسکتبال تیم نی ریز، در گل کوچک آباده و در داژبال کازرون عناوین تیمی را از آن خود کردند. همچنین تیم نی ریز در مسابقه دارت عنوان سومی و در مجموع مسابقات با کسب 349 امتیاز بعد از آباده‌، عنوان دوم تیمی این جشنواره را از آن خود کرد.