برگزاری جشن میلاد پیامبر(ص) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۴ کد : ۳۰۰ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: جشن میلاد پیامبر(ص) و رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق(ع) با حضور آیت الله سید محمد فقیه امام جمعه نی ریز و عضو مجلس خبرگان رهبری، هیات رئیسه، دانشجویان ، اساتید و کارکنان واحد همراه با نشست توجیهی دانشجویان جدیدالورود در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در ابتدای این مراسم حضرت آیت الله فقیه ضمن بیان آیات الهی و روایات معصومین در باب شخصیت پیامبر(ص) ، میلاد حضرت ختمی مرتبت را تبریک گفت و در ادامه دانشجویان را به تلاش برای کسب علوم و دانش ، مهارت‌ها ‌و تخصص‌های لازم دعوت کرد و آینده را متعلق به جوانان دانست. دکتر سید محمدرضا رئیس السادات ، رئیس واحد نی ریز و محمد حسین بیات معاون اداری مالی واحد نیز در سخنانی به تشریح آیین نامه‌های آموزشی ، مالی و دانشجویی جهت آشنایی دانشجویان جدیدالورود با بخشنامه‌ها پرداختند. برگزاری تئاتر دانشجویی، اجرای مسابقه لباهنگ و پخش کلیپ از دیگر برنامه‌های مفرح اجرا شده در این مراسم بود.

برگزاری جشن میلاد پیامبر(ص) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

دکتر سید محمدرضا رئیس السادات ، رئیس واحد نی ریز  و محمد حسین بیات معاون اداری مالی واحد نیز در سخنانی به تشریح آیین نامه‌های آموزشی ، مالی و دانشجویی جهت آشنایی دانشجویان جدیدالورود با بخشنامه‌ها پرداختند.