برگزاری همایش پیشگیری از ایدز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۳۹ کد : ۳۰۱ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: به مناسبت روز جهانی ایدز، همایش " پیشگیری از ایدز" با مشارکت فرمانداری، شهرداری، شبکه بهداشت و درمان، اداره بهزیستی، مراکز آموزش عالی ، هلال احمر و سایر ادارات و نهادها در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد.
برگزاری همایش پیشگیری از ایدز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

برگزاری همایش

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در ابتدای این همایش، دکتر سید محمدرضا رئیس السادات رئیس واحد
نی ریز ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی به حضار، گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز ارائه کرد.
در ادامه این همایش که با حضور فعال دانشجویان و کارکنان ادارات همراه بود، مهدی نجات و مریم تقی پور از کارشناسان گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز به ارائه سخنرانی علمی پیرامون ویروس HIV ، بیماری عفونی ایدز و معرفی بیماری‌های آمیزشی پرداختند که مورد توجه حاضران قرار گرفت.
بیان سئوالات و پرسش‌های مختلف توسط حضار و ارائه پاسخ‌های شفاف به سئوالات توسط کارشناسان گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پخش کلیپ‌های مرتبط با ایدز، برپایی نمایشگاه آثار نقاشی کودکان در حاشیه این همایش، اجرای یک تئاتر کوتاه و نمایش کاردستی‌های مرتبط با ایدز توسط نونهالان نوآموز مهد کودک پارسی از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این همایش بود.
به گزارش آنا در این همایش، علی راه وار معاون فرماندار و جمعی از روسا و کارکنان ادارات، نهادها و مراکز آموزش عالی و دانشجویان مراکز آموزش عالی حضور داشتند.