کسب عنوان سوم تیمی دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز در مسابقات تنیس روی میز

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۴ کد : ۳۰۷ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: مسابقات تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور تیم‌های دانشجویی از ۹ واحد دانشگاهی طی سه روز در آذر ماه به میزبانی واحد لارستان برگزار شد و تیم‌های لارستان، شیراز، نی ریز و ارسنجان به ترتیب عناوین اول تا چهارم تیمی را کسب کردند.
کسب عنوان سوم تیمی دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز در مسابقات تنیس روی میز

خبرگزاری آنا: مسابقات تنیس روی میز دانشجویان برادر دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور تیم‌های دانشجویی از 9 واحد دانشگاهی طی سه روز در آذر ماه به میزبانی واحد لارستان برگزار شد و تیم‌های لارستان، شیراز، نی ریز و ارسنجان به ترتیب عناوین اول تا چهارم تیمی را کسب کردند.
جواد عدالت جو مدیر دانشجویی و مسئول امور تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در گفتگو با خبرنگار آنا ضمن تقدیر از میزبانی واحد لارستان، سطح مسابقات را مطلوب توصیف کرد.
به گزار آنا در این مسابقات تیم‌های لارستان، شیراز، نی ریز، ارسنجان، زرقان، کازرون، فیروزآباد، مرودشت و بیضا شرکت کردند. اعضای تیم دانشجویی نی ریز را امیرمحمد جامی، کریم صالحی تبار و حسن دولت آبادی نژاد  تشکیل می دادند. مربی گری این تیم را محمدجواد افشارنیا و سرپرستی تیم را جواد عدالت جو بر عهده داشتند.

( ۱ )