تازه‌های نشر تالیف و ترجمه سه کتاب توسط اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۲ کد : ۳۰۹ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در گروه حقوق و علوم تربیتی موفق به تالیف سه کتاب تحت عناوین " مسئولیت‌های مدنی پزشکی"، "موفقیت در مهارت‌های تفکر انتقادی " و " طرح درس‌هایی برای آموزش تاب آوری به کودکان " شدند.

تازه‌های نشر
تالیف و ترجمه سه کتاب توسط اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریزعلی پورصادق کردی از اعضای هیات علمی گروه حقوق واحد نی ریز با همکاری سام بحرینی دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته‌ی حقوق خوصی موفق به تالیف کتاب " مسئولیت‌های مدنی پزشکی " شد.
مسئولیت پزشکی، پاسخگو بودن پزشک در قبال خساراتی است که به بیمار وارد می آورد و این خسارات ناشی از عدم انجام وظایف پزشکی است. در فصل نخست این کتاب به سیر تحولات مسئولیت پزشکی و فصل دوم به ماهیت و ارکان مسئولیت مدنی پزشک، ماهیت قرارداد معالجه و ارکان مسئولیت‌ مدنی پزشک که عبارت از خطای در مرحله تشخیص، خطای در مرحله معالجه و خطای در عمل جراحی نقد و بررسی شده است.
کتاب " موفقیت در مهارت‌های تفکر انتقادی " حاصل یک کار گروهی توسط مژگان قاجاریه عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز است که آن را با همکاری شش تن از اساتید دانشگاهی ترجمه کرده است در این کتاب که اثر لارن استارکی است، خواننده با موضوعاتی از قبیل تشخیص مشکل و تعریف آن، اجرای روش بارش مغزی با شازمان دهنده‌های تصویری، استدلال استنتاجی، استدلال قیاسی، تکنیک‌های پرت کردن حواس، بررسی عواطف خود، تفکر انتقادی برای امتحانات، تصمیم سازی بر اساس قضاوت شخصی و موضوعات دیگر رو به رو می شود.
" طرح درس‌هایی برای آموزش تاب آوری به کودکان " تالیف لین نامکا، توسط مژگان قاجاریه از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گروه برنامه ریزی درسی و مریم عزیزی و سیروس عالی پور ترجمه شده است . در این کتاب که در دو بخش به مخاطب ارائه شده به راهبردهایی برای آموزش تاب آوری به کودکان ، جنبش روان شناسی مثبت و بسیاری موضوعات جالب دیگر اشاره شده است. در پیشگفتار این کتاب، تاب آوری یکی از عوامل محافظت کننده‌ی ما در برابر عوامل استرس زا، اضطراب آور و بسیاری مشکلات روان شناختی از قبیل افسردگی و اضطراب معرفی شده است.