کسب رتبه برتر مسابقات مشبک و منبت توسط دانشجوی واحد نی ریز

۰۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۵ کد : ۳۱۳ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: محمدجواد معدلی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با شرکت در بخش هنری بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توانست در رشته‌ی مشبک و منبت با کسب امتیاز ۹۵ از ۱۰۰ رتبه‌ی نخست این مسابقات را از آن خود کند.
کسب رتبه برتر مسابقات مشبک و منبت توسط دانشجوی واحد نی ریز

خبرگزاری آنا: محمدجواد معدلی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با شرکت در بخش هنری بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی توانست در رشته‌ی مشبک و منبت با کسب امتیاز 95 از 100 رتبه‌ی نخست این مسابقات را از آن خود کند.
به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، این مسابقات در رشته‌ی مشبک و منبت با موضوع احترام به پدر و مادر و با محوریت آیه‌ی 41 سوره‌ی مبارکه‌ی ابراهیم " ربنا اغفر لی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب "  برگزار شد که در پایان و پس از اعلام نتیجه توسط داوران محمد جواد معدلی از واحد نی ریز رتبه‌‌ی اول، زرآسا رجایی دستغیب از واحد شیراز رتبه‌ی دوم و محمدرضا بیرانوند از واحد رودهن استان تهران رتبه‌ی ‌سوم را به ترتیب با امتیازات 95، 90 و 85 کسب کردند.
به گزارش آنا اختتامیه این دوره از مسابقات قرار است با دعوت منتخبین به میزبانی واحد کرمان برگزار شود.