۰۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۴:۱۳ کد : ۳۲ اخبار
برگزاری همایش انقلاب اسلامی ، خودباوری و امید به آینده و مسابقات شعر و عکس با موضوع انقلاب برنامه های مراکز آموزش عالی نی ریز در ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی خبرگزاری آنا: نشست کمیته دانشجویی ستاد گرامیداشت دهه فجر شهرستان نی ریز با حضور مسئولین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش آنا در این نشست برنامه های مراکز آموزش عالی شهرستان جهت ایام الله پیروزی انقلاب اسلامی مطرح شد . نصب پلاکارد و آذین بندی دانشگاهها ، برگزاری همایش انقلاب اسلامی ، خودباوری و امید به آینده، مسابقات شعر و عکس با موضوع انقلاب ، تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری مراسم گرامیداشت دهه فجر و شرکت در مراسم راهپیمایی یوم الله 22 بهمن از عمده ترین برنامه های مراکز آموزش عالی نی ریز جهت گرامیداشت این ایام می باشد.

( ۱ )