کسب مقام سومی والیبالست های دانشگاه آزاد اسلامی

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۵ کد : ۳۲۵ اخبار اطلاعیه ها
به گزارش خبرنگار آنا، این مسابقات با حضور ۶ تیم از واحدهای دانشگاهی شیراز، مرودشت، میمند، نی‌ریز، زرقان و بیضا برگزار شد. تیم‌ها در دو گروه سه‌تیمی با هم به رقابت پرداختند و تیم‌های شیراز و مرودشت به فینال رسیدند و سرانجام تیم واحد مرودشت موفق شد به مقام قهرمانی دست یابد و تیم واحد شیراز دوم و تیم‌های نی‌ریز و میمند به ترتیب سوم و چهارم شدند.

کسب مقام سومی والیبالست های دانشگاه آزاد اسلامی

خبرگزاری آنا: مسابقات استانی والیبال کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس طی روزهای شانزدهم و هفدهم تیرماه به میزبانی مرودشت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، این مسابقات با حضور ۶ تیم از واحدهای دانشگاهی شیراز، مرودشت، میمند، نی‌ریز، زرقان و بیضا برگزار شد. تیم‌ها در دو گروه سه‌تیمی با هم به رقابت پرداختند و تیم‌های شیراز و مرودشت به فینال رسیدند و سرانجام تیم واحد مرودشت موفق شد به مقام قهرمانی دست یابد و تیم واحد شیراز دوم و تیم‌های نی‌ریز و میمند به ترتیب سوم و چهارم شدند.

سید محمدرضا رئیس السادات، احسان تواضع، محمدحسین بیات، مجتبی صفاجو، ابراهیم صداقت، حسین کشتکار، جواد عدالت جو و محمدعلی فرزانه اعضای تیم والیبال نی ریز را در این مسابقات تشکیل می دادند. جواد عدالت جو سرپرست و احسان تواضع مربیگری این تیم را بر عهده داشتند.