برگزاری محفل انس با قرآن در مصلای بزرگ شهرستان

۱۰ تیر ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۳ کد : ۳۳ اخبار
برگزاری محفل انس با قرآن در مصلای بزرگ شهرستان خبرگزاری آنا : به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان و با همکاری ادارات ، نهادها و موسسات قرآنی ،دانشگاههای آزاد اسلامی و علمی-کاربردی محفل انس با قرآن با حضور قاری بین المللی از کشور مصر در مصلای بزرگ شهرستان برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، به مناسبت ماه رمضان ، بهار قرآن و در آستانه میلاد سراسر نور کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) ، محفل انس با قرآن با همکاری ستاد برگزاری محافل انس با قرآن شهرستان برگزار شد. در این مراسم قرآنی که با حضور و شرکت اقشار مختلف مردم به ویژه دانشجویان و جوانان علاقه مند به فن تلاوت قرآن کریم در مصلای بزرگ نی ریز برگزار شد، فاروق احمد احمد زید قاری بین المللی از کشور مصر به تلاوت آیه تطهیر و آیاتی از سوره احزاب به صورت مجلسی پرداخت که مورد استقبال حضار و تشویق آنان با ندای الله الله قرار گرفت . به گزارش آنا اجرای گروه تواشیح مدعو از شیراز ، تلاوت امیر حسین مبارکی و مهدی جلالیان دو تن از قاریان شهرستان ، سخنرانی آیه الله فقیه امام جمعه نی ریز ، اقامه نماز مغرب و عشاء به امامت امام جمعه ، مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت حاج نصرالله معماری و ضیافت افطاری از دیگر برنامه های این محفل قرآنی بود. شایان ذکر است در برگزاری این مراسم ارگانهای مختلفی از جمله دفتر امام جمعه، اداره اوقاف ، مراکز آموزش عالی از جمله دانشگاههای آزاد اسلامی و علمی کاربردی، شهرداری، نیروی انتظامی ، ناحیه سپاه پاسداران حوزه بسیج شهید سرافراز ، پایگاههای مقاومت بسیج ادارات و مساجد ، فرمانداری ، کلیه موسسات و نهادهای قرآنی ، اداره تبلیغات اسلامی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ، اعضای شورای اسلامی شهر ، هیات امنای مصلی و امامزادگان و حوزه های علمیه خواهران و برادران همکاری داشتند.
 برگزاری محفل انس با قرآن در مصلای بزرگ شهرستان

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز، به مناسبت ماه رمضان ، بهار قرآن و در آستانه میلاد سراسر نور کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) ، محفل انس با قرآن با همکاری ستاد برگزاری محافل انس با قرآن شهرستان برگزار شد.  در این مراسم قرآنی که با حضور و شرکت اقشار مختلف مردم به ویژه دانشجویان و جوانان علاقه مند به فن تلاوت قرآن کریم در مصلای بزرگ نی ریز برگزار شد، فاروق احمد احمد زید قاری بین المللی از کشور مصر به تلاوت آیه تطهیر و آیاتی از سوره احزاب به صورت مجلسی پرداخت که مورد استقبال حضار و تشویق آنان با ندای الله الله قرار گرفت .

به گزارش آنا اجرای گروه تواشیح مدعو از شیراز ، تلاوت امیر حسین مبارکی و مهدی جلالیان دو تن از قاریان شهرستان ، سخنرانی آیه الله فقیه امام جمعه نی ریز ، اقامه نماز مغرب و عشاء به امامت امام جمعه ، مولودی خوانی توسط مداح اهل بیت حاج نصرالله معماری و  ضیافت افطاری از دیگر برنامه های این محفل قرآنی بود.