در همایش پیشگری از دیابت مطرح شد: انجام ورزش منظم روزانه و تغذیه مناسب، عوامل اساسی در پیشگیری از دیابت

۲۳ آبان ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۱ کد : ۳۳۶ اخبار اطلاعیه ها
در این همایش دکتر مریم مزیدی مرادی، به عوامل اساسی و موثر در پیشگیری از دیابت از جمله تغذیه مناسب، انجام منظم ورزش روزانه، استراحت کافی و مفید، دوری از فست فودها و غذاهای آماده، پرهیز از رافتارهای استرس زا و اضطراب آور، مصرف کم گوشت قرمز، استفاده از برخی گیاهان طبیعی ، مصرف کافی ویتامینD و نوشیدن آب به مقدار کافی و مفید اشاره کرد.

در همایش پیشگری از دیابت مطرح شد:

انجام ورزش منظم روزانه و تغذیه مناسب، عوامل اساسی در پیشگیری از دیابت

خبرگزاری آنا: دکتر مریم مزیدی مرادی از پزشکان متعهد نی ریزی در همایش پیشگیری از دیابت که به مناسبت روز جهانی دیابت با همکاری ادارات و دستگاه‌های مختلف در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد، به مهم‌ترین راهکارهای پیشگیری از دیابت اشاره کرد و انجام ورزش منظم روزانه و تغذیه مناسب را از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از این بیماری خطرناک توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نی ریز، همایش پیشگیری از دیابت با همکاری ادارات و نهادهای مختلف و به مناسبت 23 آبان ماه روز جهانی دیابت در دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز برگزار شد.

در این همایش دکتر مریم مزیدی مرادی،  به عوامل اساسی و موثر در پیشگیری از دیابت از جمله تغذیه مناسب، انجام منظم ورزش روزانه، استراحت کافی و مفید، دوری از فست فودها و غذاهای آماده، پرهیز از رافتارهای استرس زا و اضطراب آور، مصرف کم گوشت قرمز، استفاده از برخی گیاهان طبیعی ، مصرف کافی ویتامینD  و نوشیدن آب به مقدار کافی و مفید اشاره کرد.

محمدحسین میرغیاثی مسئول ورزش‌های همگانی نی ریز نیز در این همایش به نقش و اهمیت ورزش در بهبود بیماری‌ها و پیشگیری از آن‌ها اشاره کرد و برنامه‌های شاخص هیات ورزش‌های همگانی را به سمع و نظر حضار رساند.

به گزارش آنا از نی ریز در این همایش ضمن معرفی مهم‌ترین حرکات ورزشی جهت پیشگیری از دیابت توسط سجاد کریمیان از کارشناسان تربیت بدنی، آزمایش رایگان قند خون نیز ویژه شرکت کنندگان در این همایش انجام شد.

سازمان بهداشت جهانی در سال ۱۹۹۱ و در پاسخ به رشد روزافزون دیابت در تمامی جوامع بشری، روز ۱۴ نوامبر (۲۳ آبان) را به نام روز جهانی دیابت نامگذاری کرده است.