رئیس واحد نی ریز: بسیج متکی است به دانش، فهم، مهارت و بصیرت

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۹ کد : ۳۳۹ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در حاشیه برگزاری همایش "شکوه پایداری" با اشاره به نقش و اهمیت نهاد مقدس بسیج ، بسیجیان را در همه عرصه‌ها، متکی به دانش، علم ، بصیرت و وقت شناس معرفی کرد. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همایش عظیم" شکوه پایداری " با حضور و شرکت بسیجیان نی ریزی در کنار گلزار مطهر شهدا، برگزار شد. در این همایش که با مشارکت زنان و مردان بسیجی برگزار شد، ضمن تجدید بیعت بسیجیان با آرمان‌های انقلاب اسلامی، میثاق نامه بسیجیان در قالب یک سرود، همخوانی شد.

رئیس واحد نی ریز:

بسیج متکی است به دانش، فهم، مهارت و بصیرت

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همایش عظیم" شکوه پایداری " با حضور و شرکت بسیجیان نی ریزی در کنار گلزار مطهر شهدا، برگزار شد. در این همایش که با مشارکت زنان و مردان بسیجی برگزار شد، ضمن تجدید بیعت بسیجیان  با آرمان‌های انقلاب اسلامی، میثاق نامه بسیجیان در قالب یک سرود، همخوانی شد.

مهدی درستکار فرمانده حوزه مقاومت بسیج سپاه پاسداران ناحیه نی ریز نیز ضمن تقدیر از حضور فعال بسیجیان در این همایش، بر اهمیت این شجره طیبه با استناد به کلام امام راحل و مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: دشمنان قسم خورده ایران اسلامی، اوج دشمنی و کینه خود را در مقاطع مختلف با نهاد مردمی بسیج به اثبات رسانده‌اند چرا که می‌دانند بسیج یک سد بزرگ و عظیم در راه رسیدن آن‌ها برای رسیدن به مقاصد شوم‌شان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در حاشیه برگزاری این همایش، در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ضمن تبریک هفته بسیج گفت: بسیج و فرهنگ و تفکر آن یک تفکر نشات گرفته از اندیشه‌های اهل بیت عصمت و طهارت است و امروزه نقش و اهمیت بسیج و نیروهای مخلص بسیجی بیش از هر زمان دیگری برای اقشار مردم جلوه‌گری می‌کند زیرا هم در زمان جنگ و به خطر افتادن مرزها و هم در زمان وقوع بلاهای طبیعی چون سیل و زلزله و هم حالا که شاهد آشوب‌ها و اغتشاشات توسط عده‌ای آشوبگر بودیم، این بسیجیان بودند که با فداکاری و بعضاً با بذل جانشان، امنیت را در شهرها برقرار کردند و واقعاً این هفته بسیج فرصت مغتمی برای قدردانی از بسیجیان حافظ و نگهدار امنیت است.

دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات همچنین با بیان این مطلب که بسیجیان ارتباطی پیوسته و ناگسستنی با دانش و علم دارند، گفت: خطرات متعددی که کشور ما را تهدید می‌کند، می‌طلبد که بسیجیان در همه عرصه‌ها و زمینه‌ها، دانش و مهارت کافی را کسب کنند لذا بسیجی همواره متکی به دانش، تخصص، تعهد مهارت و بصیرت است و باید وقت شناس و بلکه لحظا شناس باشد.

Attachments area