رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز خبر داد: آغاز ثبت نام داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز در ۱۴ رشته کارشناسی ارشد

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۲ کد : ۳۴۲ اخبار اطلاعیه ها
سیدمحمدرضا رئیس‌السادات در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از شروع به ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد از طریق سازمان سنجش کشور به نشانی sanjesh.org خبر داد و افزود: کلیه افرادی که قصد دارند در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ادامه تحصیل دهند باید از طریق این سایت نسبت به انتخاب مجموعه امتحانی خود حداکثر تا ۲۵ آذر ماه اقدام کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز خبر داد:

آغاز ثبت نام داوطلبان دانشگاه آزاد اسلامی نی ریز در 14 رشته کارشناسی ارشد

خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از آغاز ثبت‌نام متقاضیان و داوطلبان ادامه تحصیل در  14 رشته‌ کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی از طریق سایت sanjesh.org خبر داد.

سیدمحمدرضا رئیس‌السادات در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از شروع به ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد از طریق سازمان سنجش کشور به نشانی sanjesh.org خبر داد و افزود: کلیه افرادی که قصد دارند در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ادامه تحصیل دهند باید از طریق این سایت نسبت به انتخاب مجموعه امتحانی خود حداکثر تا 25 آذر ماه اقدام کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد واحد نی ریز که داوطلبان می توانند پس از شرکت در آزمون و مجاز به انتخاب رشته شدن، این رشته‌ها را انتخاب کنند، 14 رشته حقوق خصوصی با کد 20807، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرزی با کد 40664، مدیریت مالی از مجموعه مدیریت با کد 21245، علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی درسی با کد 20603، جامعه شناسی از مجموعه امتحانی علوم اجتماعی با کد 20505، مدیریت صنعتی گرایش مدیریت عملکرد از مجموعه مدیریت با کد 21043، مهدسی برق گرایش سیستمهای قدرت با کد 40055، مهندسی برق گرایش کنترل با کد 40151، مهندسی برق گرایش شبکه های مخابراتی با کد 40076، مهندسی برق گرایش مخابرات سیستم با کد 40084، مهندسی مکاترونیک با کد 40632، شیمی تجزیه با کد 30311، شیمی معدنی با کد 30312، شیمی آلی با کد 30314 عنوان کرد.

وی همچنین افزود: داوطلبان باید در انتخاب مجموعه امتخانی خود مطابق با رشته‌ای که قصد ادامه تحصیل در آن دارند، دقت لازم را داشته باشند و قبل از ثبت‌نام نسبت به مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت‌نام اقدام کنند.

وی شماره تماس‌هاس 09177328976، 07153828172 و 07153828160 را آماده پاسخگویی به سئوالات داوطلبان معرفی کرد و گفت: آزمون کارشناسی ارشد سال 99 طی روزهای 28 و 29 فروردین ماه برگزار می شود و داوطلبان از طریق سایت sanjesh.org طی مراحل ثبت‌نام نسبت به انتخاب حوزه امتحانی خود اقدام می‌کنند.