۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۹ کد : ۳۶۸ اخبار اطلاعیه ها
رئیس واحد نی ریز خبر داد: برگزاری امتحانات پایان ترم در فضای باز با رعایت کلیه اصول بهداشتی خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از برگزاری امتحانات پایان ترم در این واحد دانشگاهی در فضای باز و با رعایت کلیه اصول و پروتکل‌های بهداشتی خبر داد. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ضمن تقدیر از همکاری کلیه ادارات و ارگان‌ها با این مجموعه دانشگاهی به ویژه هلال احمر و شبکه بهداشت و درمان در برگزاری امتحانات پایان ترم گفت: این واحد دانشگاهی با تدابیر و مهیا نمودن شرایط و امکانات لازم، امتحانات پایان ترم را به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در فضای باز برگزار می‌کند. وی همچنین با تقدیر از همکاری کلیه کارکنان دانشگاه در امر برگزاری امتحانات گفت: الحمدلله در واحد نی ریز از دانشجویان در درب ورودی دانشگاه توسط کانون دانشجویی هلال احمر، تست سلامت سنجی صورت گرفته و همه دانشجویان، اساتید و کارکنان با زدن ماسک و پوشیدن دستکش جهت برگزاری امتحان و دیگر امور اداری وارد دانشگاه می‌شوند. همچنین ضد عفونی کردن صندلی‌های و فضای برگزاری امتحانات نیز قبل و بعد از هر جلسه امتحانی صورت می گیرد.

رئیس واحد نی ریز خبر داد:

برگزاری امتحانات پایان ترم در فضای باز با رعایت کلیه اصول بهداشتی

خبرگزاری آنا: دکتر سیدمحمدرضا رئیس‌السادات، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از برگزاری امتحانات پایان ترم در این واحد دانشگاهی در فضای باز و با رعایت کلیه اصول  و پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

وی همچنین با تقدیر از همکاری کلیه کارکنان دانشگاه در امر برگزاری امتحانات گفت: الحمدلله در واحد  نی ریز از دانشجویان در درب ورودی دانشگاه توسط کانون دانشجویی هلال احمر، تست سلامت سنجی صورت گرفته و همه دانشجویان، اساتید و کارکنان با زدن ماسک و پوشیدن دستکش جهت برگزاری امتحان و دیگر امور اداری وارد دانشگاه می‌شوند. همچنین  ضد عفونی کردن صندلی‌های و فضای برگزاری امتحانات نیز قبل و  بعد از هر جلسه امتحانی صورت می گیرد.