زمان جدید برگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۱۶ و ۱۷ مرداد ماه، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۹ کد : ۳۸۰ اخبار اطلاعیه ها
خبرگزاری آنا: بر اساس ابلاغیه مورخ ۲۳ تیرماه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زمان برگزاری آزمون دکتری نیمه متمرکز، روز پنج شنبه ۹ مرداد سال ۹۹ و آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۱۶ و ۱۷ مردادماه ۹۹ تعیین شد.

زمان جدید برگزاری آزمون کارشناسی ارشد

16 و 17 مرداد ماه، آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

:خبرگزاری آنا

آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ، چند سالی است که به صورت یکپارچه همراه و همزمان با آزمون دانشگاههای دولتی برگزار می شود.

حسب ابلاغیه مذکور، سایر آزمون‌های ورودی آموزش عالی شامل آزمون سراسری، کاردانی به کارشناسی و کاردانی فنی و حرفه‌ای طبق برنامه زمانی قبلی اعلام شده برگزار خواهد شد.

کنکور سراسری امسال 30 و 31 مرداد ماه و آزمون کاردانی به کارشناسی و کاردانی فنی و حرفه‌ای 14 شهریور ماه برگزار می شود.