پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کاردانی به کارشناسی

۰۴ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۸۷ اخبار اطلاعیه ها
شماره تماس جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر ۰۹۱۷۷۳۲۸۹۷۶

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی _ مهرماه 99

بدینوسیله به اطلاع داوطلبان متقاضی ثبت‌نام و شرکت در پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی مهر ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، با توجه به مصوبه جلسه مورخ 99/4/24 شورای سنجش و پذیرش در خصوص زمانبندی جدید ثبت نام و اعلام نتایج رشته /محل های با پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی، ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است از روز یکشنبه مورخ   99/5/5 آغاز و تا پایان روز یکشنبه مورخ  99/6/2 ادامه خواهد داشت. داوطلبان می توانند از روز یکشنبه 5 مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانیwww.azmoon.org    ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی ، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته  اقدام نمایند .

روابط عمومی مرکز سنجش ، پذیرش و فارغ التحصیلی

دانشگاه آزاد اسلامی