شرکت دانشگاهیان واحد نی ریز در مراسم تشییع شاهدان بصیر

۲۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۱ کد : ۳۹ اخبار
شرکت دانشگاهیان واحد نی ریز در مراسم تشییع شاهدان بصیر خبرگزاتری آنا : مراسم تشییع شهدای گمنام با حضور گسترده اقشار مردمی به ویژه دانشگاهیان واحد نی ریز همراه با عود و اسپند و باران صلوات از درب سپاه پاسداران ناحیه نی ریز به طرف گلزار مطهر شهداء و امامزادگان واجب التعظیم برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز ، در این مراسم که با استقبال و حضور پر شور و شعور مردم و اساتید ، دانشجویان ، کارمندان و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی همراه بود پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و قرائت فاتحه ، شهدای گمنام و والامقام در قالب کاروان شاهدان بصیر و با عود و اسپند و باران صلوات مورد استقبال اقشار مختلف مردم از پیر و جوان ، خرد و کلان قرار گرفتند. به گزارش آنا ، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همراه با دیگر مشایعت کنندگان با سر دادن شعارهایی از قبیل " حسین حسین شعار ماست ، شهادت افتخار ماست " ، " وصیت شهداء ،اطاعت از رهبری " و لبیک یا خمینی لبیک یا حسین است " ضمن تجدید پیمان با آرمان های امام (ره) ، رهبری و شهداء ، کاروان شاهدان بصیر را بدرقه و تشییع نمودند. به گزارش آنا از نی ریز در این مراسم آیت الله سید محمد فقیه امام جمعه نی ریز ، حجه الاسلام والمسلمین سید مهدی فال اسیری ، دکتر محمد شعبانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و خیل عظیمی از مسئولین و کارمندان ادارات نیز همگام با مردم به مشایعت شهدای عظیم الشان پرداختند.
 شرکت دانشگاهیان واحد نی ریز در مراسم تشییع شاهدان بصیر

خبرگزاتری آنا : مراسم تشییع شهدای گمنام  با حضور گسترده اقشار مردمی به ویژه دانشگاهیان واحد نی ریز همراه با عود و اسپند و باران صلوات  از درب سپاه پاسداران ناحیه نی ریز به طرف گلزار مطهر شهداء و امامزادگان واجب التعظیم برگزار شد.
به گزارش آنا از نی ریز ، در این مراسم که با استقبال و حضور پر شور و شعور مردم و اساتید ، دانشجویان ، کارمندان و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی همراه بود پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و قرائت فاتحه ، شهدای گمنام و والامقام در قالب کاروان شاهدان بصیر  و با عود و اسپند و باران صلوات مورد استقبال اقشار مختلف مردم از پیر و جوان ، خرد و کلان قرار گرفتند.
به گزارش آنا ، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همراه با دیگر مشایعت کنندگان با سر دادن شعارهایی از قبیل " حسین حسین شعار ماست ، شهادت افتخار ماست " ، " وصیت شهداء ،اطاعت از رهبری  " و لبیک یا خمینی لبیک یا حسین است " ضمن تجدید پیمان با آرمان های امام (ره) ، رهبری و شهداء  ، کاروان شاهدان بصیر را بدرقه و تشییع نمودند.