بازدید از خانواده های جانبازان و ایثارگران به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی

۲۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۳:۰۹ کد : ۴۰ اخبار
شعبانی در بازدید از خانواده های جانبازان و ایثارگران عنوان کرد: انقلاب اسلامی مدیون فداکاری های جانبازان و ایثارگران است. خبرگزاری آنا: به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، به همت ستاد شاهد و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، هیات رئیسه و جمعی از کارکنان واحد نی ریز از خانواده دو تن از جانبازان بازدید به عمل آوردند. به گزارش آنا از نی ریز در این بازدید که هدایت سرپرست فرمانداری نی ریز ، جوادیان رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، شعبانی رئیس واحد نی ریز و جمعی از کارکنان دانشگاه ، فرمانداری و بنیاد شهید نیز حضور داشتند، شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن تقدیر از همکاری بنیاد شهید شهرستان در اجرای برنامه پاسداشت زحمات ایثارگران گفت: انقلاب اسلامی مدیون فداکاری های جانبازان و ایثارگران است و باید اسوه ها و الگوهای عملی صبر و استقامت را به جوانان به ویژه دانشجویان معرفی کنیم. به گزارش آنا در برنامه بازدید از خانواده های ایثارگران به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی از خانواده های دو تن از جانبازان 70 درصدی که هر کدام دو فرزندشان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز هستند، بازدید به عمل آمد.
شعبانی  در بازدید از خانواده های جانبازان و ایثارگران عنوان کرد:
انقلاب اسلامی مدیون فداکاری های جانبازان و ایثارگران است.