نی ریز میزبان برترین های دانشجویی تنیس و شطرنج

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۸ کد : ۴۴ اخبار
نی ریز میزبان برترین های دانشجویی تنیس و شطرنج خبرگزاری آنا:مسابقات تنیس روز میز و شطرنج دانشجویان استانهای فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد به مدت 3 روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار می شود. به گزارش آنا از نی ریز این مسابقات طی روزهای 24 لغایت 26 اردیبهشت ماه در سالن ورزشی واحد نی ریز و با حضور کارشناسان تربیت بدنی واحدهای دانشگاهی و برترین های دانشجویی تنیس و شطرنج برگزار می گردد. جواد عدالتجو کارشناس تربیت بدنی و مدیر دانشجویی واحد نی ریز در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری آنا ضمن اعلام این خبر از برگزاری مسابقات انتخابی تنیس روی میز و شطرنج دانشجویان واحد نی ریز جهت شرکت نفرات برتر در مسابقات منطقه ای خبر داد. به گزارش آنا در مسابقات تنیس روی میز انتخابی واحد نی ریز 32 نفر شرکت کردند که در پایان حمید رضا حائم، حامد عربی،میلاد رضایی و حمید علی پور حائز مقام های اول تا چهارم شدند. همچنین در مسابقات انتخابی شطرنج دانشجویان واحد نی ریز ، محمد جواد نگهداری، سعید کامیاب و محمد صادقی مقام های اول تا سوم راکسب کردند.
Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFAMicrosoftInternetExplorer4

نی ریز میزبان برترین های دانشجویی تنیس و شطرنج