اهداء کتاب " تعلیم و تربیت در اسلام " شهید مطهری به اساتید واحد نی ریز

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۴:۲۲ کد : ۴۵ اخبار
اهداء کتاب " تعلیم و تربیت در اسلام " شهید مطهری به اساتید واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و جهت گرامیداشت هفته تجلیل از مقام معلم و به مناسبت زنده نگه داشتن یاد و خاطره معلم شهید و فیلسوف فرزانه شهید مرتضی مطهری و با عنایت به توصیه وافر امام راحل به طبقه روشنفکر جامعه مبنی بر اهتمام به کتب شهید مطهری ، در مراسمی با حضور اساتید دانشگاه کتاب" تعلیم و تربیت در اسلام " این متفکر شهید به اساتید دانشگاه اهدا گردید. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در راستای اجرای توصیه امام راحل که فرمود: " من به دانشجویان و طبقه روشنفکران متعهد ، توصیه می کنم که کتابهای این استاد عزیز را نگذارند با دسیسه های غیر اسلامی فراموش شود."و در کلام دیگری بیان کردند:" آثار قلم و زبان او بی استثناء آموزنده و روانبخش است و مواعظ و نصایح او که از قلبی سرشار از ایمان و عقیدت نشات می گرقت، برای عارف و عامی سودمند و فرحزاست." اقدام به تهیه و اهداء کتاب ارزشمند این شهید والامقام و متفکر وارسته به اساتید دانشگاه نمود. به گزارش آنا کتاب مذکور به علت استقبال گسترده تاکنون هشتاد و یک بار تجدید چاپ شده است . در این کتاب به موضوعاتی از قبیل پرورش عقل، تربیت عقلانی انسان ،پرورش استعدادها، مسئله عادت، فعل اخلاقی، نظریه نسبیت ، پیوند عبادت با برنامه های تربیتی ، کرامت نفس در قرآن و حدیث، ریشه الهامات اخلاقی، پرورش جسم و استعداد عقلانی،تاریخچخ تعقل از نظر مسلمین و عوامل تربیت اشاره شده است.
Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFAMicrosoftInternetExplorer4

اهداء کتاب " تعلیم و تربیت در اسلام " شهید مطهری به اساتید واحد نی ریز

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در راستای اجرای توصیه امام راحل که فرمود: " من به دانشجویان و طبقه روشنفکران متعهد ، توصیه می کنم که کتابهای این استاد عزیز را نگذارند با دسیسه های غیر اسلامی فراموش شود."و در کلام دیگری بیان کردند:" آثار قلم و زبان او بی استثناء آموزنده و روانبخش است و مواعظ و نصایح او که از قلبی سرشار از ایمان و عقیدت نشات می گرقت، برای عارف و عامی سودمند و فرحزاست."  اقدام به تهیه و اهداء کتاب ارزشمند این شهید والامقام و متفکر وارسته به اساتید دانشگاه نمود.

به گزارش آنا کتاب مذکور به علت استقبال گسترده تاکنون  هشتاد و یک بار تجدید چاپ شده است . در این کتاب به موضوعاتی از قبیل پرورش عقل، تربیت عقلانی انسان ،پرورش استعدادها، مسئله عادت، فعل اخلاقی، نظریه نسبیت ، پیوند عبادت با برنامه های تربیتی ، کرامت نفس در قرآن و حدیث، ریشه الهامات اخلاقی، پرورش جسم و استعداد عقلانی،تاریخچخ تعقل از نظر مسلمین و عوامل تربیت اشاره شده است.