برگزاری جشن میلاد امام علی (ع) در واحد نی ریز

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۲۱:۲۵ کد : ۴۶ اخبار
به مناسبت میلاد مولای متقیان علی (ع) صورت گرفت: اجرای گروه سرود شعله نی ریزی ، نواختن نی ، مولودی خوانی و قرائت شعر خبرگزاری آنا: در راستای ایجاد فضایی شاد و با نشاط در فضای دانشگاه و به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین امام علی (ع)، به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و با برنامه ریزی صورت گرفته توسط شورای فرهنگی دانشگاه ، جشن میلاد امام علی (ع) در واحد نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا در واحد نی ریز در این مراسم که با استقبال گسترده دانشجویان ، کارمندان و اساتید همراه بود گروه سرود شعله نی ریزی دو قطعه تحت عنوان وطنم و یک آهنگ شاد محلی با محوریت معرفی شهر نی ریز را به اجرا درآورد. به گزار ش آنا قرائت شعر در فضیلت امام علی (ع) ، نواختن نی توسط یکی از دانشجویان و مولودی خوانی توسط یکی از مداحان شهرستان از دیگر برنامه هایی بود که مزین بخش این مراسم بود.

به مناسبت میلاد مولای متقیان علی (ع) صورت گرفت:

اجرای گروه سرود شعله نی ریزی ، نواختن نی ، مولودی خوانی و قرائت شعر

خبرگزاری آنا: در راستای ایجاد فضایی شاد و با نشاط در فضای دانشگاه و به مناسبت سالروز میلاد مولی الموحدین امام علی (ع)، به همت  دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و با برنامه ریزی صورت گرفته توسط شورای فرهنگی دانشگاه ، جشن میلاد امام علی (ع) در واحد نی ریز برگزار شد.