مرودشت و شیراز عنوان برترین های تنیس و شطرنج دانشجویان استان فارس را کسب کردند

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۵:۲۵ کد : ۴۸ اخبار
مرودشت و شیراز عنوان برترین های تنیس و شطرنج دانشجویان استان فارس را کسب کردند خبرگزاری آنا: مسابقات تنیس روی میز و شطرنج دانشجویان استان فارس طی سه روز به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد و در پایان این رقابتها تیم های مرودشت و شیراز عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را کسب کردند. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، مسابقات تیس روی میز با حضور 11 تیم ورزشی از واحدهای دانشگاهی استان فارس برگزار شد که در پایان تیم های مرودشت و علوم و تحقیقات به مقام های اول و دوم دست یافتند و تیم های شیراز و ارسنجان نیز به طور مشترک سوم شدند. به گزارش آنا در مسابقات شطرنج نیز که با شرکت 8 تیم ورزشی از واحدهای دانشگاهی استان فارس برگزار شد در پایان تیم های شیراز، مرودشت و علوم و تحقیقات به ترتیب به مقام های اول تا سومی دست یافتند. شایان ذکر است در بخش انفرادی مسابقات تنیس روی میز ، هنرمند از واحد مرودشت حائز مقام نخست شد و نمایندگان علوم و تحقیقات و شیراز نیز به ترتیب ، مقام های دوم و سوم را کسب کردند.
مرودشت و شیراز عنوان برترین های تنیس و شطرنج دانشجویان استان فارس را کسب کردند