۰۴ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۹ کد : ۵۱ اخبار
حضور باشکوه و گسترده اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد نی ریز در راهپیمایی روز جهانی قدس خبرگزاری آنا: اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز همگام با دیگر اقشار مردم ضمن شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس ، جنایات وحشیانه اسرائیل غاصب را علیه مردم غزه محکوم کردند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز ، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ، شهرستان نی ریز مانند دیگر نقاط کشور صحنه همبستگی مسلمین جهان علیه استکبار جهانی بود. همه اقشار مردمی از جمله دانشگاهیان آمده بودند تا مرحمی بر دردهای پدران و مادران داغدیده فلسطینی بنشانند. به گزارش آنا هیات رئیسه ، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل ، نفرت و انزجار خود را از جنایات و فجایعی که امروزه به دست رژیم غاصب صهیونیستی و گروههای تکفیری از جمله داعش صورت می گیرد، نشان دادند.
Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFAMicrosoftInternetExplorer4