دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز میزبان 19 شهید گمنام در قالب کاروان شاهدان بصیر

۲۷ دی ۱۳۹۴ | ۱۸:۱۶ کد : ۵۶ اخبار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز میزبان 19 شهید گمنام در قالب کاروان شاهدان بصیر خبرگزاری آنا : دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز، امروزافتخار میزبانی 19 شهید گمنام دوران دفاع مقدس در قالب کاروان شاهدان بصیر را داشت. به گزارش آنا، به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و با همکاری و هماهنگی سپاه پاسداران ناحیه نی ریز ،کاروان شهدای گمنام تحت عنوان شاهدان بصیر پس ار استقبال و مشایعت مردم شهید پرور نی ریز با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی مورد استقبال اساتید ، دانشجویان و کارمندان دانشگاه قرار گرفت. به گزارش آنا ، حضور شهداء فضای معنوی خاصی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ایجاد کرده بود .در این مراسم پرفیض معنوی دانشجویان و اساتید ضمن قرائت فاتحه برای شهداء ، عباراتی را بر روی تابوت شهداء به یادگار نوشته و از شهداء طلب شفاعت می کردند و سربندهایی را بر روی تابوت شهدا متبرک می کردند.
 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز میزبان 19 شهید گمنام

در قالب کاروان شاهدان بصیر

به گزارش آنا، به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و با همکاری و هماهنگی سپاه پاسداران ناحیه نی ریز ،کاروان شهدای گمنام تحت عنوان شاهدان بصیر پس ار استقبال و مشایعت مردم شهید پرور نی ریز  با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی مورد استقبال اساتید ، دانشجویان و کارمندان دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش آنا ، حضور شهداء فضای معنوی خاصی را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ایجاد کرده بود .در این مراسم پرفیض معنوی دانشجویان و اساتید ضمن قرائت فاتحه برای شهداء ، عباراتی را بر روی  تابوت شهداء به یادگار نوشته و از شهداء طلب شفاعت می کردند  و سربندهایی را بر روی تابوت شهدا متبرک می کردند.