انتصاب سرپرستان جدید حوزه‌های معاونت اداری مالی و پژوهشی واحد نی ریز

۱۴ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۴۲ کد : ۵۸ اخبار
انتصاب سرپرستان جدید حوزه‌های معاونت اداری مالی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: طی حکمی از سوی نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های فارس ، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد سرپرستان جدید حوزه‌های معاونت اداری مالی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز معرفی شدند. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز ، طی حکمی از سوی حجه الاسلام والمسلمین دکتر جمالزاده نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های فارس ، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد، محمد حسین بیات و مهدی منعمی به عنوان سرپرستان جدید حوزه‌های معاونت اداری مالی و پژوهشی واحد نی ریز معرفی شدند. به گزارش آنا همچنین در مراسمی که با حضور مدیران واحد برگزار شد از خدمات و زحمات دکتر بهبود خادمی و روح اله بهارلو معاونین سابق پژوهشی و اداری مالی واحد با اهداء لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد. به گزارش آنا مهدی منعمی دارای مرتبه استادیاری و دکترای برق گرایش مخابرات سیستم از دانشگاه دولتی شیراز و محمد حسین بیات نیز دارای مدرک کارشناسی ارشد ریاضی و 7 سال تجربه به عنوان مسئول کارگزینی هیات علمی می باشد.

Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEFA