۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۵۱ کد : ۶۲ اخبار
در اولین روز از ایام الله دهه فجر صورت گرفت: گلباران قبور مطهر شهداء توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : در اولین روز ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ، آرامگاه شهداء انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ، میعادگاه عاشقان و دلباختگان به امام (ره ) ، رهبری و شهداء بود. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا "، به همت حوزه بسیج دانشجویی شهرستان و با همکاری مراکز آموزش عالی ، مراسم گلباران قبور مطهر شهدای گمنام با حضور فرماندار شهرستان ،مسئولین ادارات و نهادهای انقلابی و اساتید و دانشجویان در تپه نورالشهداء بسیجی برگزار شد. به گزارش آنا در این مراسم معنوی ، محمد رضا امیری فرماندار نی ریز ضمن تشکر و سپاس ازبسیج دانشجویی و مراکز آموزش عالی ، ازضمن بیان ضرورت گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گفت : " ما امروز امنیت و پیشرفت کشورمان در تمام عرصه ها را مدیون این شهدای عزیز و والامقام هستیم و دانشجویان ما باید با مطالعه خط مشی آنها، دنباله روشان باشند." در ادامه این مراسم قرائت زیارت نامه شهداء قرائت و قبور مطهر شهدای گمنام گلباران گردید . به گزارش آنا در این مراسم ، فرمادار ، شهردار ، فرماندهی سپاه پاسداران ناحیه نی ریز ، فرماندهی خوزه انتظامی نی ریز ، ریاست آموزش و پرورش ، ریاست شورای شهر نی ریز ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور و سایر مراکز آموزش عالی ، مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه نی ریز و جمعی از دانشجویان و اساتید مراکز آموزش عالی حضور داشتند. پیش از این مراسم نیز گلباران قبور شهدای مدفون در گلزار مطهر شهداء با حضور مسئولین و دیدار با آیت الله فقیه امام جمعه نی ریز در محل مصلی نماز جمعه نیز برگزار شد.
         در اولین روز از ایام الله دهه فجر صورت گرفت:

گلباران قبور مطهر شهداء توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا "، به همت حوزه بسیج دانشجویی شهرستان و با همکاری مراکز آموزش عالی ، مراسم گلباران قبور مطهر شهدای گمنام با حضور فرماندار شهرستان ،مسئولین ادارات و نهادهای انقلابی  و اساتید و دانشجویان در تپه نورالشهداء بسیجی برگزار شد.

به گزارش آنا در این مراسم ، فرمادار  ، شهردار ، فرماندهی سپاه پاسداران ناحیه نی ریز ، فرماندهی خوزه انتظامی نی ریز ، ریاست آموزش و پرورش ، ریاست شورای شهر نی ریز ، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و پیام نور و سایر مراکز آموزش عالی ، مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه نی ریز و جمعی از دانشجویان و اساتید مراکز آموزش عالی حضور داشتند.