دیدار با امام جمعه و گلباران و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام

۰۴ مهر ۱۳۹۴ | ۱۶:۳۳ کد : ۶۹ اخبار
به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس صورت گرفت: توسط هیات رئیسه و کارمندان مراکز آموزش عالی نی ریز خبرگزاری آنا : به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، هیات رئیسه مراکز آموزش عالی نی ریز به همراه جمعی از کارمندان در مراسم گلباران و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام شرکت کردند. به گزارش آنا از نی ریز ، جمعی از اساتید و کارکنان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با نثار شاخه گل و قرائت فاتحه و زیارت ، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشتند. به گزارش آنا ، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز پس از تجلیل از مقام شامخ شهداء ، دیداری نیز با آیت الله فقیه امام جمعه نی ریز و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی داشتند و بر ضرورت پاسداشت ارزشهای اسلامی به ویژه آرمان های شهداء تاکید کردند.
 به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس صورت گرفت:

دیدار با امام جمعه و گلباران و عطرافشانی قبور مطهر شهدای گمنام

توسط هیات رئیسه و کارمندان مراکز آموزش عالی نی ریز