همایش زنان تاریخ ساز

۱۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۴ کد : ۷۵ اخبار
همایش زنان تاریخ ساز "پاسداشت مقام حضرت زینب (س) " برگزار شد خبرگزاری آنا: به همت حوزه علمیه خواهران شهرستان نی ریز و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ، پیام نور ، علمی کاربردی ، فرمانداری ، شهرداری، شورای شهر، اداره اوقاف، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی، همایش زنان تاریخ ساز "پاسداشت مقام حضرت زینب (س) " در مصلای بزرگ نی ریز برگزار شد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این همایش آیت الله فقیه امام جمعه و از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی به شخصیت حضرت زینب سلام الله علیها پرداختند . در ادامه این مراسم ،تعزیه اجرا گردید.

همایش زنان تاریخ ساز "پاسداشت مقام حضرت زینب (س) " برگزار شد

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز در این همایش آیت الله فقیه امام جمعه  و از اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سخنانی به شخصیت حضرت زینب سلام الله علیها پرداختند . در ادامه این مراسم ،تعزیه اجرا گردید