کسب مقام نخست کشوری مسابقات کاراته توسط دانشجوی واحد نی ریز

۲۰ مهر ۱۳۹۳ | ۱۲:۰۹ کد : ۷۸ اخبار
کسب مقام نخست کشوری مسابقات کاراته توسط دانشجوی واحد نی ریز خبرگزاری آنا: دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز ، مقام نخست کشوری را در مسابقات کاراته از آن خود کرد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز ، مریم ماجدی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی در مسابقات کاراته کشوری که در کرمان برگزار شد ، موفق شد در سبک آزاد کیوکوشین ایچی گکی ، ضمن کسب مقام نخست این دوره از مسابقات به اردوی تیم ملی نیز دعوت شود تا با برنامه ریزی و انجام تمرینات زیر نظر مربیان تیم ملی ، آمادگی لازم را جهت شرکت در مسابقات برون مرزی به دست آورد.

کسب مقام نخست کشوری مسابقات کاراته توسط دانشجوی واحد نی ریز