پذیرش دانشجو در رشته های جدید کارشناسی ارشد

۱۴ مهر ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۱ کد : ۹۱ اطلاعیه ها
رئیس واحد نی ریز خبر داد: پذیرش دانشجو در رشته های جدید کارشناسی ارشد (حقوق خصوصی، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، حسابداری- مدیریت مالی و ...) خبرگزاری آنا: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مرحله تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های جدید شامل حقوق خصوصی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی ، حسابداری گرایش مدیریت مالی، مدیریت صنعتی گرایش مالی ، مهندسی برق گرایشهای الکترونیک، کنترل ، قدرت گرایش سیستم های قدرت و علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی از طریق سایت www.azmoon.org دانشجو می پذیرد. دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن اعلام این خبر و تبریک به همشهریان عزیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت : از کلیه مسئولین محترم شهرستان از جمله امام جمعه معزز حضرت آیه اله فقیه ، فرماندار محترم جناب آقای مهندس امیری ، نماینده محترم مجلس جناب مهندس سقایی، اساتید ، کارمندان ، دانشجویان و شهروندان نی ریز به خاطر زحماتی که در مسیر تصویب رشته ها در مقطع ارشد داشتند، تشکر می نمایم و به همه عزیزان این موفقیت را تبریک می گویم. رئیس واحد نی ریز در ادامه افزود : دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز به حول و قوه الهی در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته های جدید شامل 8 رشته حقوق خصوصی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، حسابداری گرایش مدیریت مالی، مدیریت صنعتی گرایش مالی، مهندسی برق گرایشهای الکترونیک، کنترل ، قدرت گرایش سیستمهای قدرت و علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی از طریق سایت www.azmoon.org دانشجو می پذیرد. همچنین متقاضیان می توانند از طریق همین سایت در رشته های شیمی گرایش های تجزیه ، معدنی ، آلی ، علوم اجتماعی گرایش جامعه شناسی و مهندسی برق گرایش مخابرات در مقطع کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت ثبت نام نمایند. دکتر شعبانی با اعلام این خبر که به متقاضیان تحصیلات تکمیلی تسهیلات لازم نیز اعطاء می شود در توصیه به داوطلبان افزود : با توجه به این که فرصت زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد بسیار محدود است لذا داوطلبان جهت ثبت نام از طریق سایت آزمون هر چه سریعتر اقدام کنند و در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09177328976 یا 53828160 تماس بگیرند.
 رئیس واحد نی ریز خبر داد:

پذیرش دانشجو در رشته های جدید کارشناسی ارشد

(حقوق خصوصی، مهندسی مکانیک تبدیل انرژی، حسابداری- مدیریت مالی و ...)

خبرگزاری آنا: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مرحله تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های جدید شامل حقوق خصوصی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی ، حسابداری گرایش مدیریت مالی، مدیریت صنعتی گرایش مالی ، مهندسی برق گرایشهای الکترونیک، کنترل ، قدرت گرایش سیستم های قدرت و علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی از طریق سایت www.azmoon.org دانشجو می پذیرد.

دکتر محمد شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن اعلام این خبر و تبریک به همشهریان عزیز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت : از کلیه مسئولین محترم شهرستان از جمله امام جمعه معزز حضرت آیه اله فقیه ، فرماندار محترم جناب آقای مهندس امیری ، نماینده محترم مجلس جناب  مهندس سقایی، اساتید ، کارمندان ، دانشجویان و شهروندان نی ریز به خاطر زحماتی که در مسیر تصویب رشته ها در مقطع ارشد داشتند، تشکر می نمایم و به همه عزیزان این موفقیت را تبریک می گویم.

رئیس واحد نی ریز در ادامه افزود : دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز به حول و قوه الهی در مرحله تکمیل ظرفیت در رشته های جدید شامل 8 رشته حقوق خصوصی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، حسابداری گرایش مدیریت مالی، مدیریت صنعتی گرایش مالی، مهندسی برق گرایشهای الکترونیک، کنترل ، قدرت گرایش سیستمهای قدرت و علوم تربیتی گرایش برنامه ریزی آموزشی از طریق سایت www.azmoon.org دانشجو می پذیرد. همچنین متقاضیان می توانند از طریق همین سایت در رشته های شیمی گرایش های تجزیه ، معدنی ، آلی ، علوم اجتماعی گرایش جامعه شناسی و مهندسی برق گرایش مخابرات در مقطع کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت ثبت نام نمایند. دکتر شعبانی با اعلام این خبر که به متقاضیان تحصیلات تکمیلی تسهیلات لازم نیز اعطاء می شود در توصیه به داوطلبان افزود : با توجه به این که فرصت زمان ثبت نام تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد بسیار محدود است لذا داوطلبان جهت ثبت نام از طریق سایت آزمون هر چه سریعتر اقدام کنند و در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09177328976 یا 53828160 تماس بگیرند.