۱۴ مهر ۱۳۹۴ | ۱۶:۵۴ کد : ۹۲ اخبار
اولین جلسه دفاعیه پایان نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد. خبرگزاری آنا : سجاد حامدی دانشجوی رشته شیمی گرایش شیمی آلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز موفق شد به عنوان نخستین دانشجوی این واحد دانشگاهی با دفاع از پایان نامه خود در مقطع کارشناسی ارشد فارغ التحصیل گردد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، عنوان نخستین پایان نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مقطع کارشناسی ارشد " روش تهیه نانو ساختار اکسید منیزم " نام داشت که به کوشش سجاد حامدی دانشجوی واحد نی ریز و به همت و پیگیری اساتید گروه شیمی این واحد دانشگاهی تهیه و جلسه دفاعیه این پایان نامه نیز با حضور دکتر عباس فضلی نیا به عنوان استاد مشاور ، دکتر هادی اسفندیاری به عنوان استاد راهنما، دکتر طاهره خصوصی به عنوان داور ، دکتر مهدی منعمی به عنوان نماینده حوزه معاونت پژوهش و فناوری و اعضای هیات رئیسه واحد برگزار گردید.
 اولین جلسه دفاعیه پایان نامه کارشناسی ارشد
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، عنوان نخستین پایان نامه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مقطع کارشناسی ارشد " روش تهیه نانو ساختار اکسید منیزم " نام داشت که به کوشش سجاد حامدی دانشجوی واحد نی ریز و به همت و پیگیری اساتید گروه شیمی این واحد دانشگاهی تهیه و جلسه دفاعیه این پایان نامه نیز با حضور دکتر عباس فضلی نیا به عنوان استاد مشاور ، دکتر هادی اسفندیاری به عنوان استاد راهنما، دکتر طاهره خصوصی به عنوان داور ، دکتر مهدی منعمی به عنوان نماینده حوزه معاونت پژوهش و فناوری و اعضای هیات رئیسه واحد برگزار گردید.

( ۲ )