بازدید از خانواده جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس

۱۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۱:۳۷ کد : ۹۴ اخبار
توسط هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت : بازدید از خانواده جانباز و آزاده هشت سال دفاع مقدس خبرگزاری آنا : به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه ، هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز از خانواده جانباز و آزاده سرافراز 8 سال دفاع مقدس بازدید به عمل آوردند. به گزارش آنا از نی ریز ، هیات رئیسه، اعضای شورای فرهنگی و جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در دیداری از آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس ، محمدجواد آبادزردشتی، بر لزوم پاسداشت و گرامیداشت قهرمانان میهن اسلامی و حفظ دستاوردهای آنان تاکید کردند.
 توسط هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت :

بازدید از خانواده جانباز و  آزاده هشت سال دفاع مقدس