برگزاری زیارت عاشورا در دهه اول محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۲۰ کد : ۹۵ اخبار
برگزاری زیارت عاشورا در دهه اول محرم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز و طبق سنت چندین ساله در این واحد دانشگاهی ، مراسم پرفیض و معنوی زیارت عاشورا در شروع روز کاری در دهه اول محرم با حضور هیات رئیسه ، کارکنان و جمعی از دانشجویان واحد برگزار می گردد. به گزارش خبرنگار آنا از نی ریز ، در مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا که در دهه اول محرم در دانشگاه امام حسن عسکری (ع) دانشگاه آژاد اسلامی واحد نی ریز برگزا ر می گردد حجه الاسلام و المسلمین بهرامی با ذکر مصائب سیدالشهداء و یاران باوفایش و قرائت زیارت عاشورا و نوحه خوانی ، جمع حاضر را از بیانات معنوی اهل بیت عصمت و طهارت بهره مند می سازند. به گزارش آنا ، برپا کردن سفره نذری و سینه زنی توسط اساتید ، کارکنان و دانشجویان نیز بخش دیگر این مراسم سراسر ملکوتی است.

برگزاری زیارت عاشورا در دهه اول محرم

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز