معرفی کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۶ مهر ۱۳۹۴ | ۱۸:۳۰ کد : ۹۶ اخبار
معرفی کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : طی مراسمی که با حضور هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در سالن کنفرانس این واحد برگزار شد، کارمندان نمونه سال 94 این واحد معرفی شدند. به گزارش آنا از نی ریز ، در این مراسم دکتر شعبانی رئیس واحد نی ریز ضمن قدردانی از زحمات کلیه پرسنل دانشگاه و برشمردن شاخص ها و ملاک های انتخاب برترین کارمند، ضمن معرفی کارمندان نمونه هر حوزه ، دو نفر از کارمندان را به عنوان کارکنان نمونه سال 94 واحد نی ریز معرفی نمود. به گزارش آنا از نی ریز در این مراسم محمود عابدی از حوزه اداری مالی و سعید نوربخش از حوزه آموزش به عنوان کارمندان نمونه سال 94 دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز معرفی و با اهداء لوح سپاس و هدایایی از زحمات آنان تقدیر به عمل آمد.
 معرفی کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز