برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۷:۳۳ کد : ۹۸ اخبار
برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : به مناسبت ایام سوگواری و ماتم سیدالشهداء و یاران با وفایش ، مراسمی با حضور هیات رئیسه ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز در مسجد امام حسن عسکری (ع) برگزار شد. به گزارش آنا از نی ریز در این مراسم که با نوحه خوانی و مداحی ذاکران و مداحان اهل بیت عصمت و طهارت حجه الاسلام والمسلمین بهرامی و مهدی زردشت همراه بود ، شرکت کنندگان به سینه زنی پرداختند و بر ماتم خامس آل عبا گریستند.

برگزاری مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان

در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز