انتشار دومین خبرنامه داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز

۰۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۵۸ کد : ۹۹ اخبار
انتشار دومین خبرنامه داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز خبرگزاری آنا : دومین شماره خبرنامه داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز تهیه و منتشر شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از نی ریز ، روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز جهت اطلاع رسانی فعالیتهای دانشگاه به دانشجویان ، اساتید و کارمندان دومین شماره خبرنامه داخلی واحد را تهیه و منتشر نمود. به گزارش آنا در این شماره مطالبی در خصوص درایت و تدبیر دکتر میرزاده در راستای توسعه و بسط تحصیلات تکمیلی ، زمان و نحوه مراجعه و مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد و اسامی رشته های کارشناسی ارشد جدید واحد نی ریز ، برنامه های برگزار شده گرامیداشت هفته دفاع مقدس و اردوهای جهادی دانشجویان واحد نی ریز آمده است.
 انتشار دومین خبرنامه داخلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نی ریز